Default size webinar 29 mars facebook

Capio ordnar webinar: "Så hittar och värderar du information som ett proffs under coronapandemin"

Forum Spetspatient samarbetar med Capio om ett webinar den 29 april kl 13-14 med titeln: "Så hittar och värderar du information som ett proffs under coronapandemin". Se beskrivning och länk till registrering nedan.

På nätet kan du hitta svar på nästan alla frågor som kan tänkas. Men vilken information kan jag lita på? Att hitta rätt och värdera information kräver intuition, erfarenhet och en förmåga att utvärdera källor. I vårt webinarie tar vi pulsen på Sara Riggare och Peter Carstedt. De är två patienter med kroniska sjukdomar, vana av att söka och kritiskt granska information som berättar om sina erfarenheter under coronapandemin. Vi talar även med läkaren Tobias Wirén, affärsområdeschef Ortopedi på Capio.

Vi kommer samtala om:

  • Vilken information är viktigast för mig, just nu?
  • Hur vet jag vad som gäller för just min sjukdom?
  • Vart kan jag vända mig med alla mina frågor rörande min sjukdom?
  • Hur ska jag tänka gällande mina närstående?
  • Finns det speciell information till patienter i riskgrupper?

Under webinariet kommer det att finnas möjlighet för dig som besökare att ställa frågor till panelen. Välkommen till ett kostnadsfritt webinarie där vi ger våra bästa tips och råd för dig som nyfiken patient.

Allmän information

Webinariet är kostnadsfritt och hålls på svenska. Efter webinariet kommer det finnas en länk till inspelningen av webinaret så att det går att ta del av innehållet när det passar dig. Moderator från Capio är Lisa Norén, specialist i allmänmedicin.

Länk till webinariet: länk 

OBS: Webinariet kan inte ses i Internet Explorer

Capio har även en sida med tips och råd om coronaviruset/covid-19: länk