Default size image3

Möte med Kraftens Hus i Borås

Det sker mycket spännande runt om i landet, bland annat på Kraftens Hus Sjuhärad i Borås. Projektet Spetspatienter och Kraftens Hus möttes sista fredagen i april för att se hur vi kan samverka mer för att stötta patienter och närstående.

Kraftens Hus är en mötesplats där olika resurser och människor kan samlas för att möta de behov som finns för att fylla den lucka som idag finns i vårt välfärdssamhälle.  Det är en fysisk plats för aktiviteter, stöd och information för alla cancerberörda. Platser som Kraftens Hus ger möjligheter till att fler spetspatienters kunskap kommer fler personer tillgodo. Intressanta frågor att fundera över är: Vad händer när patienter med liknande erfarenheter samlas och delar sina kunskaper, tips och tricks? Vi tror att fler vardagsinnovationer kommer att kunna delas, samt på vilket sätt de har nått framgång.

Finns det fler platser där spetspatienter kan sprida sina vardagsinnovationer på? Hör gärna av dig till oss så sprider vi information och delar erfarenheter!